top of page

Particulars

Oferim tot tipus de solucions per als seus desplaçaments.

Reserva d'servei de taxi perquè li reculli còmodament en el punt que vostè indiqui.

 

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari web o si ho prefereix telefònicament a l'93.284.84.64 i immediatament li confirmarem la seva reserva.

 

Citytaxi està a la seva disposició les 24 hores del dia els 365 dies de l'any per a qualsevol tipus de recorregut: Urbans i de llarga distància, aeroports, ports marítims, estacions de tren i tota classe de destinacions.

Empreses

Citytaxi Empreses, un servei integral per a cobrir les necessitats de la seva companyia. Amb el seu número d'abonat gaudeixi d'una atenció personalitzada i tant els seus empleats, com els seus clients gaudiran d'un servei fiable i segur.

 

Necessita un vehicle per fer diverses gestions? Citytaxi Empreses li ofereix seguretat i eficàcia en el transport de documents i persones durant les hores que vostè necessiti amb tarifes especials. Tingui sempre a mà aquest còmode servei per als seus desplaçaments de negocis.

 

Si ho desitja el nostre departament comercial l'atendrà personalment per ajustar els nostres serveis a les seves necessitats.

Hotels i Restaurants

Poseu a l'abast dels seus clients la nostra flota de vehicles que li garantirà desplaçaments còmodes i segurs a qualsevol hora del dia.

 

Mitjançant el nostre innovador sistema Taxitronic i el seu número d'abonat, podrà realitzar reserves online directament a el sistema i amb confirmació immediata.

 

Oblideu-vos d'esperes telefòniques i planifiqui els desplaçaments dels seus clients amb una major rapidesa i comoditat.

Transfer Aeroport

Li oferim un servei de recollida personalitzada en els Aeroports que li evitarà llargues cues i imprevistos a la seva arribada.

 

El nostre conductor, que mostrarà un cartell amb el seu nom, l'esperarà a la zona d'arribades, just després de recollir el seu equipatge i l'acompanyarà fins al vehicle.

 

Aprofiti d'aquest servei a unes tarifes especials i gaudeixi d'una còmoda i ràpida arribada al seu destí.

bottom of page