top of page

Tour 1 - Barcelona

Durada: 4 hores

Aquest Tour ofereix per als amants de la ciutat de Barcelona, la possibilitat de conèixer els llocs més destacats de la ciutat en només 4 hores.

 

Començarem visitant la muntanya de Montjuïc, on gaudirem d'una esplèndida vista de la ciutat. A continuació arribarem a la zona Olímpica (piscina, Estadi Olímpic, Palau Sant Jordi). Baixarem fins a arribar a el Monument de Colom, on també es troba situat l'antic Port de la Ciutat.

 

A 1 km. De el port es troba la Vila Olímpica (Barri construït per l'olimpíada de l'92). El Parc de la Ciutadella ens ofereix la possibilitat de gaudir del primer treball de Gaudí. Seguirem la ruta cap a la Catedral, enclavada al Barri Gòtic (primer assentament dels romans).

 

Panoràmica de les Cases Milà Batlló, Lleó Morera i Ametller.

Continuarem cap a La Sagrada Família (obra mestra de Gaudí), Parc Güell, Plaça d'Espanya i Palau Nacional.

Durada: 8 hores

Aquest segon Tour ofereix per als amants de la ciutat de Barcelona, la possibilitat de conèixer durant un dia complet els mateixos llocs que el nostre Tour 1 de Barcelona, però afegint alguns llocs per als amants de l'art, on visitarem el Palau de la Música (la més important representació de l'modernisme) amb una fantàstica visita interior.

 

Després per acabar aquest tour de jornada completa, arribarem a el Museu Picasso on també realitzarem una visita interior.

 

 

Tour 2 - Barcelona

Tour 3 - Dalí

Durada: Dia complet

Tour de gran interès per als amants de l'art d'aquest brillant artista català.

 

Començarem visitant el Cap de Creus, una meravella de la naturalesa Continuarem fins a Port Lligat, vila típica de la costa, on Dalí va tenir la seva última residència i posteriorment convertida en Museu. Amb prèvia reserva és possible visitar la casa on va viure Dalí amb la seva musa Gala. Seguidament arribarem a Cadaqués. A continuació farem un descans per gaudir d'un deliciós dinar en un típic restaurant de reconeguda categoria a la regió.

 

Finalitzarem el tour amb la visita a el Museu Dalí a Figueres, on gran part de les seves obres són exposades. Retorn a Barcelona.

 

* El Tour començarà a les 9h, acabant a les 20h. horari aproximat

* El menjar no està inclòs en el preu.

Tour 4 - Costa Brava - Dalí

Durada: Dia complet

Un variat Tour d'artístic interès i típic ambient de la Costa Brava. Començarem amb una visita a el Museu Dalí, a Figueres. Aquí gaudirem amb les seves brillants obres.

 

Continuarem amb una parada a La Bisbal, vila reconeguda per l'art de modelar argila. Més endavant passejarem per la vila de Pals, declarada d'Interès Nacional.

Farem un descans per gaudir d'un deliciós menjar, en un típic restaurant de la regió de reconeguda categoria.

Baixant per la costa, visitarem Calella de Palafrugell, un poble turístic i molt acollidor (antic poble de pescadors).

Al llarg de 15 km gaudirem de la més increïble panoràmica que ens ofereix la Costa Brava (des de Sant Feliu de Guíxols a Tossa de Mar). Des d'on tornarem a Barcelona.

* El Tour començarà a les 9h, acabant a les 20h. horari aproximat

* El menjar no està inclosa en el preu.

bottom of page